In Mauroux, een charmant dorpje in het zuidwesten van Frankrijk, woont de familie Meyan, een bijzondere wijnbouwersfamilie. De Meyans besloten hun passie te volgen en verlieten hun geboorteland België 20 jaar geleden met maar één doel voor ogen: de smaakpapillen van wijnliefhebbers gaan verwennen.

Dit domein was eigendom van Gabriel Soulacroix (1858-1905), bariton en maker van opera's van  Jules Massenet en Verdi. Gabriel Soulacroix heeft dit gebouwd en de meeste gebouwen bestaan ​​nog. Het zijn deze gebouwen die zijn overgrootvader heeft gekocht in 1920. 

Wijnen binnenkort leverbaar 

Vier generaties lang produceert de familie Delpech op 15 ha AOC Cahors en rosé malbec.Het is op de terrassen van de Lot-vallei , op 40 km van Cahors, dat het Domaine de Lavaur zijn wijngaarden heeft. De unieke druivensoort is Malbec , ook bekend als de zwarte kust .

De Holdeurn is een buurtschap in de Nederlandse gemeente Berg en Dal. Het ligt ten zuidoosten van het dorp Berg en Dal en een perfecte plek om het rijk van Nijmegen te verkennen. De Familie Jaspers heeft een prachtige plek waar u in een heerlijke relaxte ........