Wijnproeverij aan huis of op locatie

Voor wie

Beleef een avond of middag vol gezelligheid, genot en kennis van heerlijke wijnen. Hoe leuk is het om met een groep mensen op een speelse manier te leren hoe u wijn beoordeelt op kleur, geur en afdronk.

U hoeft helemaal geen kenner te zijn om te proeven. Smaak is niet afhankelijk van kennis. Wat er in de mond gebeurt en wat voor drinkplezier u ondergaat, dat is belangrijk. Dat kan iedereen ondervinden vanaf het eerste glas!


Een wijnproeverij is uitermate geschikt voor familie’s, vriendengroepen, buren en collega’s! Ook voor het vieren van verjaardagen, vrijgezellenfeesten, bedrijfs ‘uitjes’ (zoals de jaarlijkse kerstborrel) of andere feestelijke gelegenheden.

Wat kunt u verwachten

  • U proeft 8 bijzondere wijnen 
  • Korte uitleg over de regio, wijnboeren, druiven, vinificatie etc.
  • Proefformulieren incl. pennen, waar u de wijnen mee beoordeelt en die u helpen uw smaakprofiel te leren kennen
  • Aromawiel, dat u helpt om inzicht te geven in kleuren, geuren en smaken die u in de wijnen kunt ontdekken.
  • De geopende flessen wijn zijn voor u
  • Extra korting op de wijnen van de wijnproeverij
  • Wij nemen glazen voor de proeverij mee (Glazen voor wijn en water)
  • Stokbrood met kwalitatieve olijfolie
  • Vanaf 6 personen tot maximaal 10 personen (meer en/of minder personen in overleg mogelijk)

prijs: € 15,00 per persoon

Proeven direct van de wijnboer

De wijnen komen van kleine gepassioneerde zelfstandige wijnboeren uit de  Cahors streek in Frankrijk. Tijdens onze wijnproeverijen hoor je de echte verhalen van onze wijnboeren. Wij importeren zelf alle wijnen direct bij de wijnmakers. We hebben de wijnhuizen bezocht en kennen de wijnmakers persoonlijk. 

Waar

Heeft u voldoende ruimte voor een wijnproeverij thuis (binnen of buiten)? Dan verzorgen wij dit graag voor u. Ook kunnen we een andere locatie voor de proeverij bespreken. Verder hoeft u nergens aan te denken wij nemen alles voor u mee om er een hele gezellige proeverij van te maken.

Proeverijen kunnen in heel Nederland georganiseerd worden. Alle prijzen zijn  per persoon inclusief btw en exclusief locatie- en parkeerkosten (wanneer van toepassing).

Direct aanvragen? Stuur een mail, bel +31 6 309 795 40 of vul het contactformulier in