Welkom bij Cavelot, uw webwinkel voor uw favoriete
Malbec Cahors wijnen.


Al enige tijd speelden wij met het idee om een wijnwebwinkel te starten met wijnen die in Nederland onbekender en moeilijker te verkrijgen zijn. In de Corona periode waarin iedereen toch wat meer thuis  moest blijven hebben wij besloten om niet te wachten maar onze ideeën in werkelijkheid te brengen. Na een aantal bezoeken aan de prachtige Cahors wijnstreek wisten wij het zeker, dit is onze favoriete wijn.  Wij waren direct verkocht bij het proeven van deze krachtige intense en dieprode wijnen. Naast de heerlijke rode wijnen biedt deze streek ook onverwachts goede en bijzondere witte en rosé wijnen. Het is een relatief kleine wijnstreek met veel zelfstandige en kleinere wijnhuizen. De passie en het enthousiasme van de wijnboeren heeft ons nog enthousiaster gemaakt.

365 dagen per jaar uw favoriete wijnen thuisbezorgd.


Net als vele anderen nemen wij regelmatig heerlijke wijnen mee naar huis. U proeft en koopt de wijn in de streek maar het is lastiger om deze wijnen weer te kopen. U zult weer een jaar moeten wachten tot de volgende vakantie. Daarom is er nu Cavelot. U besteld eenvoudig en veilig die heerlijke wijnen online in onze webwinkel. De webwinkel is 365 dagen per jaar en 24/7 geopend.

Genieten van bijzondere wijnen met een hele gunstige prijs


Doordat wij zelf contact onderhouden en direct inkopen bij de wijnhuizen kunnen wij de prijzen aantrekkelijk houden. De wijnen zijn direct uit voorraad leverbaar zowel per doos als per fles. Wij verkopen flessen die direct heerlijk op dronk zijn maar ook hebben wij heerlijke bewaarwijnen. Vooral de 100% Malbec wijnen zijn ideaal als bewaarwijn voor een speciaal moment.