Betalen

Prijzen

De vermelde prijzen voor onze producten op de site van Cavelot zijn per fles en inclusief 21% BTW (exclusief handelings - en verzendkosten)

Betalen

U betaalt gemakkelijk op de volgende twee manieren, waarna de bestelling door Cavelot wordt uitgevoerd:

iDEAL:
Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.

Waarom staat er op mijn bankafschrift Mollie?
Om de betaling veilig te regelen maken wij gebruik van de betaalprovider Mollie. Mollie verzorgt onze digitale betalingsverkeer zoals o.a. het welbekende iDeal. Op uw afschrift ziet u dan ook Mollie als begunstigde.

Bankoverschrijving:
U betaalt direct na het plaatsen van de order. Wij zetten uw bestelling als backorder apart voor verzending tot dat de betaling bij ons is ontvangen.

Betalen bij zelf ophalen van de bestelling

Ophalen kan uitsluitend geschieden volgens afspraak en op vertoon van de bevestigingsmail. Er kan niet contant worden afgerekend. De betaling kan via iDEAL of een bankoverschrijving voldaan worden.  Bestellingen worden bij ons in Leek maximaal 7 werkdagen na besteldatum apart gehouden.

Doorverkoop

Behoudens onze schriftelijke toestemming, is het ten strengste verboden/niet toegestaan geleverde producten bedrijfsmatig door te verkopen aan derden.